Udit maso můžete samozřejmě i „naslepo“, aniž byste zjistili, jaká teplota aktuálně v udírně přesně panuje a zda je maso vyuzeno tak akorát. Mnohem jistější výsledek ale dosáhnete, pokud si pro vaše pravidelné uzení klobás pořídíte speciální teploměr do udírny (teploměr na uzení k zapíchnutí do masa).
Každý druh masa a ryb vyžaduje jinou zpracovatelskou teplotu. S teploměrem do udírny budete vždy vědět, že pro danou surovinu máte nastavenu tu správou teplotu. V našem sortimentu udících potřeb naleznete kvalitní teploměry do udírny vyrobeny z nerezové oceli. Vybírat můžete z různých druhů dle vašich potřeb.
Poradna: Jak vybrat zahradní udírnu
Teploměr do udírny, nerez
- Značka: Rulyt
- Katalogové číslo: UDIRNA-TEPLOM
- Záruka (měsíců): 24
- Termín dodání (dny): skladem
- Skladem: 10 a více ks
199 Kč
164,46 Kč (bez DPH:)Teploměr na maso
- Značka: Rulyt
- Katalogové číslo: UDIRNA-TEP-MAS
- Záruka (měsíců): 24
- Termín dodání (dny): skladem
- Skladem: 10 a více ks
169 Kč
139,67 Kč (bez DPH:)Strana 1 z 1 Celkem 2 záznamů